Kristen Stewart promluvila o nahých scénách
Kristen Stewart | zdroj: Profimedia

Kristen Stewart promluvila o nahých scénách

12. 12. 2012 – 17:28 | Magazín | Jitka Pavlíková | Diskuze:

Herečka známá především jako Bella z upíří ságy 'Twilight' ve svém novém filmu, adaptaci slavné knihy Jacka Kerouacka 'Na cestě' odhodila stud a ukázala se zcela nahá. Kristen se nyní rozpovídala, že jí vadí, když film přitahuje pozornost jen kvůli odhaleným záběrům.

 "I do hate also when people go, 'Oh, wow, great performance. So brave.' Oh, because I'm naked? That's very annoying. But at the same time, if that's what they're focusing on, then 'On the Road' probably isn't for them anyway.""Taky mi vadí, když lidé říkají 'wow, super výkon,' jen proto, že jsem se svlékla. na druhou stranu, pokud hodnotí na filmu toto, pak 'Na cestě' zřejmě není snímek pro ně," prohlásila pro média Kristen, která je sama velkou fanynkou knihy, jež v 50. letech výrazně ovlivnila myšlení společnosti.

"'Na cestě' je oslavou života, a pokud se chcete zahalovat a odmítat tento aspekt, pak odmítáte ducha této knihy," vysvětlila Kristen, proč jí nedělalo problémy svléknout se na plátně. Film se v české distribuci kin neobjevil.

 

 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku