Kristen a Robert: Hvězdy Twilight ságy si dali opět pauzu
zdroj: Profimedia

Kristen a Robert: Hvězdy Twilight ságy si dali opět pauzu

20. 5. 2013 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Vztah slavného hollywoodského páru ze všeho nejvíc připomíná telenovelu. Momentálně můžeme sledovat epizodu nazvanou „rozchod č. 352“.

Kristen Stewart a Robert Pattinson za sebou mají bouřlivý rok, během kterého se několikrát rozešli a následně znovu dali dohromady. Evidentně jim to ale nestačilo, protože podle dostupných informací se svůj vztah opět rozhodli přerušit. Robertovi se prý stále ještě nepodařilo vyrovnat s tím, že ho jeho láska před časem podvedla se ženatým režisérem Rupertem Sandersem.

Ještě na nedávném Coachella Festivalu se přitom oba milenci vodili za ruce a vypadali navýsost spokojeně. Nedlouho poté to však mezi nimi zase začalo skřípat. Jak upozornil magazín People, Robert se například rozhodl oslavit své 27. narozeniny s partičkou kamarádů a Kristen dal košem.

"Měli velké problémy a i když hodně bojovali, nakonec se rozhodli, že si od sebe na nějaký čas odpočinou," uvedl nejmenovaný zdroj.

Připomeňme, že Kristen a Rob spolu začali chodit před čtyřmi roky. Seznámili se během natáčení filmové série Twilight, ve které si Robert zahrál Edwarda Cullena, zatímco Kristen ztvárnila postavu Belly Swan.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku