Kris Jenner si opět hraje na dohazovačku. Dá svou dceru dohromady se Zaynem Malikem?
zdroj: Profimedia

Kris Jenner si opět hraje na dohazovačku. Dá svou dceru dohromady se Zaynem Malikem?

17. 8. 2015 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Krásná Kendall Jenner je v současné době single, ale dlouho už nebude – tedy pokud Kris vyjde její nejnovější plán. Co přesně má za lubem a jak toho chce dosáhnout?

Kris Jenner je opravdu akční maminka. V uplynulých měsících už se Kendall snažila dát dohromady s Harrym Stylesem, Lewisem Hamiltonem… a nyní svou pozornost zaměřila na Zayna Malika.

Podle magazínu Sun zašla tak daleko, že bývalého člena One Direction pozvala na oslavu Kyliiných 18. narozenin a následně se snažila dosáhnout toho, aby trávil co možná nejvíc času ve společnosti její starší sestry. Tím ovšem Kendall uvedla do značných rozpaků.

"Je to vlastně docela plachá dívka a tak byla jednáním své mámy zahanbená. Bylo to příliš okaté. Nakonec se ale trochu uvolnila a prohodila se Zaynem pár slov. Pak se k nim připojila Khloé a někteří další přátelé a Zayn se asi začal cítit jistější, protože jí položil ruku kolem ramen," prozradil nejmenovaný zdroj.

"Napřed vypadala velmi překvapeně, ale pak se uvolnila a objala ho oběma rukama kolem pasu".

Tak to zní velmi zajímavě. A ještě zajímavější bude sledovat další vývoj situace. Dvojice si totiž prý vyměnila telefonní čísla a Kris nyní na Kendall naléhá, aby Zaynovi často psala.

Zatím bez komentáře, buďte první!