Krásná Zuzana Kanócz je opět v očekávání!
zdroj: tisková zpráva

Krásná Zuzana Kanócz je opět v očekávání!

1. 2. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Po tom, co se zpěvačce nepodařilo donosit své nenarozené dítě a v pátém měsíci potratila, je prý znovu těhotná. Do jiného stavu přišla teprve čtyři měsíce od potratu.

Třiatřicetiletá slovenská herečka se vepsala do paměti hlavně díky roli Laury ve filmu Filipa Renče Román pro ženy, kterou natočil podle knihy Michala Viewegha. Charismatická herečka je již několik let ve vztahu s taktéž hercem Jurajem Lojem, který je o pět let mladší a před pár měsíci bohužel přišli o své první nenarozené miminko. Po smutném období, které následovalo a velmi je zasáhlo, přišla konečně radostná zpráva a Zuzana je opět v očekávání.

Zuzana Kanócz zdroj: tisková zpráva

Odborníci ale před takto časným otěhotněním po potratu varují a nejlepší by bylo, kdyby si herečka dala ještě nějaký čas na rekonvalescenci. Už je ale pozdě a tak musí doufat, že vše dobře dopadne. Na miminko se Zuzana s přítelem podle zdroje z jejich okolí velmi těší a jsou opět konečně šťastní. Prý by měla být v prvním trimestru těhotenství, ale ke svému těhotenství se nechce vůbec vyjadřovat do médií. Není se jí co divit, po tom čím si nedavno prošla. I přes veškerá rizika, kterou herečku během těhotenství mohou potkat a přes varování odborníků doufejme, že se bude dovídat už jen samé pozitivní zprávy spojené s hereččiným těhotestvím.

Zatím bez komentáře, buďte první!