Krásná moderátorka SuperStar Zora Kepková do toho v létě praští
zdroj: Profimedia

Krásná moderátorka SuperStar Zora Kepková do toho v létě praští

5. 3. 2013 – 15:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Pro mladou moderátorku je letošní rok opravdu převratný. Nejen že získala skvělý kšeft v podobě moderování populární pěvecké soutěže, ale také chystá jeden zásadní životní krok.

Dvaadvacetiletá blonďatá moderátorka talentové soutěže Česko-Slovenská SuperStar, která je známá také z moderování Snídaně s Novou, plánuje svatbu s o pět let starším Miroslavem Hejdou na léto. Její nastávající je také moderátor a proto si rozumí i v profesním životě.

Zora se svěřila v rozhovoru pro slovenský server, že moderování Superstar byl její sen a taková nabídka se neodmítá. Díky zkušenostem ze Snídaně s Novou pro ni živé přenosy v soutěži nejsou ničím novým a poznatky sbírá i ze zahraniční verze soutěže. Jejím kolegou v SuperStar je slovenský moderátor Roman Jurašek, se kterým si prý velmi sedli.

Zora Kepková a Míra Hejda zdroj: tisková zpráva

Se snoubencem Mírou se seznámila jak jinak než v rádiu: "Seznámili jsme se v plzeňském rádiu, kde jsem byla na brigádě. Míra byl v tu dobu moderátor a programový ředitel rádia. Jednou jsme spolu čekali na jednu akci a dali se do řeči. Chodit jsme spolu začali ale až o rok později," svěřila se Zora o seznámení s budoucím manželem.

Zásnuby proběhly velmi netradičně, a to v přímém přenosu Snídaně s Novou, když zrovna Zora moderovala a byla velmi mile překvapená. Svatba v létě by měla proběhnout nejlépe venku, pokud vyjde počasí.

"Už máme vybraný pěkný prostor, kde by se to mělo konat. Mám dva favority mezi šaty, mezi kterými se rozhoduju. I když jsem chtěla zpočátku jednoduché šaty, pak jsem změnila názor, ale nechte se překvapit. Bude to těžké plánovat svatbu v průběhu SuperStar, ale věřím, že to zvládneme," svěřila se moderátorka.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku