Krampolova žena o jejich intimním životě: 'Když Jirka něco chce, tak to přetrpím!'
zdroj: Profimedia

Krampolova žena o jejich intimním životě: 'Když Jirka něco chce, tak to přetrpím!'

22. 10. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Jiří Krampol to nemá zrovna jednoduché. Nejenže musí tvrdě pracovat, ale ještě navíc ho trápí nedostatek sexu. A to navzdory tomu, že jeho žena je o víc než dvacet let mladší.

Hana Krampolová přiznala, že sex jí už vůbec nebaví a provozuje ho jen z povinnosti. Hlavním důvodem jsou její vleklé zdravotní potíže, kvůli kterým skončila v invalidním důchodu.

Oproti tomu sedmasedmdesátiletý herec je stále při chuti. Jak to tedy jeho choť řeší?

"Když Jirka něco chce, tak to přetrpím," svěřila Blesku a dodala: "Lékaři mi dávají dva roky, než se všechno zahojí a budu zase zdravá."

Jinak jim to prý funguje skvěle – na rozdíl od jiných párů se například vůbec nehádají. Krampol vydělává a Hanka…

"Hodně si čtu. Snažím se sama něco dělat, však jsem na všechno sama, protože Jirka má jiné starosti. Uklízím, venčím pejska," řekla serveru Super.cz.

Připomeňme, že před několika lety byl Jiří nařčen ze znásilnění Jany Doležalové-Szabové. Nakonec však vyšlo najevo, že jde o klasickou novinářskou kachnu. Podle "oběti" celou kauzu vyvolala Hana, která se ji údajně snažila přemluvit k erotickým hrátkám ve třech.

"Nutila mě k tomu, a když jsem odmítala, začala mi vyhrožovat, že proti mně poštve média. A to se jí daří. Zamkla mě tehdy v bytě a odmítala mě pustit ven," vypověděla Jana.

Případy, kdy se žena snaží svou frigiditu partnerovi nějak vykompenzovat, samozřejmě nejsou ničím neobvyklým – ale čeho je moc, toho je přece jen příliš. Jsme zvědavi, čeho se od Krampolů ještě dočkáme…

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku