Konečně něco pořádného: Paris Hilton se přes léto stala velice úspěšnou DJkou!
zdroj: Instagram

Konečně něco pořádného: Paris Hilton se přes léto stala velice úspěšnou DJkou!

29. 8. 2013 – 16:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Ze zbohatlé blondýnky konečně úspěšnou ženou? Paris se možná našla a začala dělat něco, co jí přinese úspěch.

Většina lidí má postavu Paris Hilton spojenou s zbytečným utrácením peněz, blond vlasy, nevinným obličejem, malými psíky nebo růžovou barvou. Možná už snově bohatou dědičku hotelového impéria nudilo nicnedělání nebo natáčení velice podprůměrných klipů k ještě podprůměrnějším písním a začala dělat konečně něco pořádného.

Paris Hilton zdroj: Instagram

Tato blonďatá křehká dívka nabrala odvahu a rozhodla se přijmout zajímavou nabídku. Část tohoto léta strávila Paris na španělské Ibize, kde se stala DJkou v proslulém klubu Amnesia.  Zúčastnila se několikadenní akce Foam & Diamonds, kde se setkala s obrovským úspěchem u návštěvníků party.

Paris Hilton zdroj: Instagram

Majitel klubu Amnesia si ze začátku nebyl spoluprací s Paris jistý, ale postupem času, kdy se klub naplňoval k prasknutí a davy šílely, jeho pochybnosti opadly. Paris přilákala tisíce fanoušků a s každou další party jich rapidně přibývalo. Kromě hraní v klubu si blondýnka užívala přátel, zábavy, opalování nebo třeba ježdění na čtyřkolce.

Paris Hilton a Naomi Campbel zdroj: Instagram

Nyní má Paris po létě stráveném v nádherné destinaci na co vzpomínat a aby náhodou nikoho nenapadlo použít ji jako lákadlo do jiného klubu, Amnesia s Paris již sepsala smlouvu na léto 2014! Paris se tak stala rezidentní DJkou tohoto klubu.

Paris Hilton zdroj: Instagram

V blízké době připravuje Paris své nové album s názvem Oh Paris, které by se mělo nést v duchu house stylu, který je zpěvačce blízký. Konečně tak opustí škatulku barbínovské naivky a možná  dotáhne do konce nějaký smysluplný počin.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku