Komik Jim Carrey oznámil pokračování bláznivé komedie Blbý a blbější!
zdroj: tisková zpráva

Komik Jim Carrey oznámil pokračování bláznivé komedie Blbý a blbější!

12. 9. 2013 – 11:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Fanoušci komediálního snímku, mohou jásat! Hlavní hrdinové kývli na nové natáčení jeho pokračování a dá se tak očekávat další skvělá komedie.

Jednapadesátiletý Carrey dlouho váhal, než na nové pokračování snímku, který mu v roce 1994 zajistil velkou slávu, kývl. Na internet začal ale posílat své fotografie s uštíplým zubem, z čehož mohli fanoušci jasně usoudit, co se chystá. K tomu přidal komentář: "Hádejte kdo je zpět?"

Jimova postava Lloyda je právě díky uštípnutému přednímu zubu charakteristická a bez toho by to prostě nebyl on. S natáčením se mělo začít původně už v roce 2012, ale herec to nakonec odmítl. Naštěstí včas pochopil, že navázat na tak úspěšný film o dvacet let později, může být velká výzva.

Spolu s Jimem nebude ve filmu chybět ani jeho věrný parťák Jeff Daniels, který si zahrál i v jedničce. Podle hercových slov bude pokračování fakt psina, ale těžko dopředu hádat, zda se alespoň z poloviny vyrovná prvnímu dílu. Diváci už mohli vidět návaznou komedii z roku 2003 Blbý a ještě blbější: Když Harry potkal Lloyda, která mapuje seznámení obou přátel, ale v obsazení s jinými herci. Tento snímek byl u našich diváků propadákem, tak snad bude mít ten aktuální větší úspěch.

zdroj: youtube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!