Kolumbijská kráska a představitel vlkodlaka Alcida ze seriálu Pravá krev si včera řekli své ANO!
zdroj: Instagram

Kolumbijská kráska a představitel vlkodlaka Alcida ze seriálu Pravá krev si včera řekli své ANO!

23. 11. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Třiačtyřicetiletá Sofia Vergara a o pět let mladší Joe Manganiello jsou oficiálně svoji. Podívejte se, jak jim to v jejich svatební den slušelo.

Slavní herci se vzali v The Breakers Resort na Palm Beach (Florida, USA). Romantický obřad začal v 19 hodin a zúčastnila se ho celá řada celebrit - Reese Witherspoon, Channing Tatum, Julie Bowen atd.

Oslavy ovšem vypukly už dřív – a byly opravdu bujaré. Zahrnovaly například večírek u bazénu, bohatou zkušební večeři a předsvatební raut, na kterém Manganiello své vyvolené zazpíval píseň Sweet Child O' Mine.

Sofia se vdávala v nádherných bílých šatech bez závoje, zatímco Joe si vzal elegantní černý oblek. Své manželské sliby odrecitovali v malé místnosti vyzdobené bílými růžemi, orchidejemi a hortenziemi.

Sofia Vergara a Joe Manganiello zdroj: Instagram

Výše zmíněná Bowen již před časem prozradila, že pár nechce dělat žádné oficiální svatební snímky. Každý si tedy mohl fotit dle libosti.

Samostatnou zmínku si zaslouží také skutečnost, že Manganiello a Vergara nechtěli žádné dary. Všechny pozvané příbuzné a známé požádali, aby raději přispěli jedné ze dvou dětských nemocnic (St. Jude a Pittsburgh), které dlouhodobě podporují.

Hodně štěstí na společné cestě životem!

Zatím bez komentáře, buďte první!