Kim Richards nastoupila do protialkoholní léčebny
zdroj: tisková zpráva

Kim Richards nastoupila do protialkoholní léčebny

27. 4. 2015 – 11:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Hvězda filmu V řetězech se pod tlakem okolností rozhodla vyhledat odbornou pomoc.

"Kim se konečně šla léčit, protože byla zatčena, ponížila své děti a v neposlední řadě se chce vyhnout vězení," prozradil nejmenovaný zdroj magazínu People.

Jak jsme vás již informovali, čtyřnásobná maminka byla ve čtvrtek 16. dubna zadržena v Polo Lounge v Beverly Hills Hotel. Z policejní zprávy plyne, že jevila známky silné opilosti včetně "nezřetelné řeči a agresivního chování".

"Pokud by k tomu incidentu nedošlo, tak by se samozřejmě léčit nešla – dopadlo by to jako obvykle. Popírá, že by měla nějaký problém," dodal zdroj.

Samotná Richards krátce po svém propuštění uvedla, že byla rozzuřená a vyděšená. "Uvědomovala jsem si, co jsem udělala. Vše, co se tu noc odehrálo, byla moje chyba. Nic z toho by se nestalo, kdybych nepila," přiznala v rozhovoru s Dr. Philem.

Přestože padesátiletá herečka nijak nezastírá, že se nyní cítí opravdu trapně, jeden z jejích dlouholetých přátel Peoplu řekl, že proti myšlence absolvovat odvykací kúru nejprve silně protestovala. Její blízcí ji však nakonec přesvědčili.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku