Kim Kardashian vystavovala pupek chvíli před tím, než ji hospitalizovali
zdroj: Profimedia

Kim Kardashian vystavovala pupek chvíli před tím, než ji hospitalizovali

10. 4. 2013 – 10:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Kim se chtěla na internetu pochlubit svým těhotenským bříškem, ale to ještě netušila, že akutně skončí v nemocnici.

Dvaatřicetiletá rádoby celebrita a modelka, která denně plní bulvární plátky zahraničních médií, se v posledních měsících ráda nechává fotit s odhaleným těhotenských bříškem. Kim nikdy nebyla jako proutek a pyšnila se plnými ženskými tvary, zejména svým pozadím a prsy, ale poté co otěhotněla, nabývají její tvary čím dál větších rozměrů. Nejraději své "přednosti" ještě váce zdůrazňuje upnutými svršky, které zvýrazňují její bujné proporce. Hvězda rodinné reality show Kardashianů nazvané Keeping Up With The Kardashians ukázala těhotenské komplikace v přímém přenosu.

Kim Kardashian zdroj: tisková zpráva

V dramatickém traileru k jejich nejnovější osmé sérii reality show se Kim svíjí v bolestech a křečích na namocničním stole. "To tak hrozně bolí!" křičí hlavní aktérka. Scéna přichází hned po tom, co jí její matka Kris Jenner vyčítá, že skončí v nemocnici. Kim je ve stresu a to všechno působí i na dítě. "Bojím se hrozně rozvodu. Pravděpodobně se to dítě narodí když budu stále ještě vdaná za někoho jiného," vysvětluje Kim, která by si ráda vzala otce svého dítěte, zpěváka Kanye Westa, ale stále se ještě nerozvedla se svým dosavadním manželem.

Kim má také slabost pro jídlo a v traileru je vidět její vášeň pro fast foody. Není se čemu divit, že tak nabírá na váze. Další drama způsobí nevlastní otec Bruce, který sestry Kendall a Kylie vezme na střelnici i přes odpor jejich matky ke střelným zbraním. 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku