Kdo je ta sexy sekretářka? Idol Zayn Malik všechny šokoval v šíleném převleku!
zdroj: Profimedia

Kdo je ta sexy sekretářka? Idol Zayn Malik všechny šokoval v šíleném převleku!

22. 7. 2013 – 15:09 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Idol mladých dívek se v novém teaseru pro očekávaný videoklip kapely One Direction proměnil v dlouhovlasou obrýlenou holku. Jak se vám líbí?

Členové kapely v posledních dnech šokují díky upoutávkám k jejich novému videoklipu Best Song Ever. Nyní přišla řada na dvacetiletého Zayna, který si na sebe neváhal vzít ženské šaty, dlouhou černou paruku a brýle, nemluvě o tvrdém nalíčení, ve kterém ho určitě nepoznala ani jeho vlastní matka!

Zayn Malik zdroj: Profimedia

Sexy asistentka Veronica, jak zní zpěvákův pseudonym, je vážně k nakousnutí a jak můžete vidět v upoutávce, i někteří z kapely s ní neváhají laškovat. Zayn by našel určitě uplatnění i v jiné změlecké branži, kdyby na to přišlo.

Předtím jsme mohli vidět například Nialla Horana přestrojeného za prošedivělého vousatého manažera, který byl také k nerozeznání. Harry Styles se zase převtělil do role pracovníka marketingu. U něj ale taková extrémní transformace nenastala. Na ostatní členy kapely se můžete teprve těšit!

Harry Styles zdroj: tisková zpráva

Kompletní videoklip má vyjít už dnes a má to být skutečná bomba! Zatím se můžete přesvědčit, jak šla ženská role neodolatelnému Zaynovi Malikovi!

zdroj: youtube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!