Kdo by to do něj řekl? Herec Vince Vaughn je podruhé otcem a pořádně ho to dojalo!
zdroj: Profimedia

Kdo by to do něj řekl? Herec Vince Vaughn je podruhé otcem a pořádně ho to dojalo!

11. 8. 2013 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Vince je sice kus chlapa, ale jeho city k rodině jsou pro něm na prvním místě. Stal se podruhé otcem a je patřičně pyšný.

Třiačtyřicetiletý komediální herec se stal opět otcem. Se svou ženou Kylou jsou hrdými rodiči synka Vernona Lindsay Vaughna. Vernon je jejich druhým dítětem, pár má již dvouletou dcerku Locklyn. Chlapec se narodil mimo jejich bydliště Los Angeles, jméno nemocnice pár neuveřejnil.

Herce narození druhého dítěte pořádně dojalo a pro magazín People vyjádřil svoje pocity „Cítím se být tak vděčný. Víte, moje žena je báječná. Ale já vám řeknu, chvilku po tom co se narodil, byl tak sladký a krásný. Byl jsem šťastný, že jsou všichni v pořádku“. Jak je jednoznačně vidět, tento chlap jak hora dokáže svoje city přiznat a nebojí se dát najevo, jak moc pro něj rodina znamená.

„Když jsme jeli na první prohlídku k dětskému lékaři a Kyla dala do auta autosedačku, došlo mi, že my jsme vážně rodina. Jedeme na nějakou událost jako rodina, byl jsem rád, je to skvělý pocit,“ dodal dojatě Vince.

Kromě role otce, která Vince velice baví, dostává také jednu za druhou role herecké. V červenci přišel do českých kin snímek Stážisti, kde mu v hlavní roli sekunduje jeho herecký parťák Owen Wilson. A pozor, Vince není jen herec, ale právě k zmíněnému filmu napsal i scénář. V listopadu se můžeme těšit na další bláznivou komedii The Delivery Man. Vince jsme mohli vidět také v báječných komediích jako Trable v Ráji, Dilema, Rozchod!, Starsky & Hutch nebo Nesvatbovi.

Zatím bez komentáře, buďte první!