Kate Moss v rádiu předčítala z erotického bestselleru Padesát odstínů šedi
zdroj: tisková zpráva

Kate Moss v rádiu předčítala z erotického bestselleru Padesát odstínů šedi

19. 3. 2013 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Posluchači Radia 1 Breakfast Show měli nedávno možnost posoudit, jak dobře umí Kate Moss číst. Anglická supermodelka a módní návrhářka předčítala úryvky z knihy Padesát odstínů šedi.

Kate Moss je známá tím, že nerada mluví na veřejnosti, ale současně má velké srdce. Slíbila, že přečte několik pasáží ze známého erotického románu, pokud se manažerům Radia 1 Breakfast Show podaří získat alespoň 200 000 britských liber pro charitativní organizaci Comic Relief. A oni s ním souhlasili.

Padesát odstínů šedi zdroj: tisková zpráva

Velmi nervózní Kate Moss tak nezbývalo nic jiného, než se pustit do čtení. Jakmile však dospěla k pasážím obsahující slova jako "sténal" či "pevně mačkal", propadla záchvatu smíchu. Video zachycující devětatřicetiletou Kate při čtení už shlédli desetitisíce nadšených fanoušků.

Podle dostupných informací nakonec na charitu půjde více než 250 000 britských liber. Svoji zásluhu na tom má i moderátor Nick Grimshaw, který si z Kate neustále tropil žerty a tvrdil, že si přišla pro peníze za posledních 25 let mlčení. "To, co potřebujeme, je dvě stě tisíc," upozorňoval neustále. Velký dík patří také zpěvačce Lily Cooper a komiku Davidu Walliamsovi, kteří se akce rovněž zúčastnili.

 

...

Zatím bez komentáře, buďte první!