Kate Moss oslavila čtyřicáté narozeniny
zdroj: tisková zpráva

Kate Moss oslavila čtyřicáté narozeniny

17. 1. 2014 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Anglické supermodelce  bylo 40 let. Zajímá vás, jak toto významné životní jubileum oslavila?

Kate Moss pojala oslavu svých čtyřicátých narozenin opravdu velkolepě. Od miliardáře Richarda Bransona si pronajala jeho soukromý ostrov Necker a uspořádala na něm velkolepou párty.

Kate, která patří k nejžádanějším modelkám současnosti, se narodila 16. ledna 1974 v londýnském Croydonu. V roce 1988 si jí šťastnou shodou okolností všimla Sarah Doukas z modelingové agentury Storm a nastartovala její hvězdnou kariéru.

Kate Moss zdroj: tisková zpráva

Přestože Kate byla ve srovnání s modelkami jako Cindy Crawford či Claudia Schiffer poměrně malá a především hubená, podařilo se jí z těchto nedostatků udělat výhody a brzy zastínila i legendární Twiggy (Lesley Lawson). Do povědomí veřejnosti se nesmazatelně zapsala jako antimodelka, která vsázela na neupravený zevnějšek a založila tzv. vagabundský styl.

Hvězda přehlídkových mol bohužel neunesla tíhu své slávy a propadla drogám a alkoholu. V roce 2005 do médií unikla fotografie, na které pravděpodobně šňupala kokain. Kate odletěla do USA a podstoupila odvykací léčbu. O dva roky později se vrhla na módní návrhářství - představila svou první kolekci oblečení i doplňků a navíc vydala vlastní parfém.

Zatím bez komentáře, buďte první!