Kate Moss a Sharon Stone: Líbačka na charitativní akci!
zdroj: tisková zpráva

Kate Moss a Sharon Stone: Líbačka na charitativní akci!

10. 4. 2013 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dvě z nejkrásnějších žen na světě opět dokázaly, že mají velké srdce. V brazilském Sao Paulu se kvůli charitě dokonce políbily.

Na třetím výročí amfAR Inspiration Gala se děly věci! Supermodelka Kate Moss vydražila žhavý polibek s hollywoodskou hvězdou Sharon Stone. Neznámý vítěz za něj zaplatil těžko uvěřitelných 35 000 britských liber, tedy přibližně jeden milion korun.

Výtěžky z této charitativní akce poputují na boj proti AIDS. Kate a Sharon celý večer moderovaly a mimo jiné se rozhodly předvést, jak vášnivě se dokážou líbat. Pochopitelně ne zadarmo. Kolik peněz se jim ale nakonec podaří vydělat, to nečekal snad nikdo.

Sharon Stone zdroj: tisková zpráva

Pro úplnost dodejme, že součástí „výhry“ byla i obrovská láhev luxusního šampaňského s podpisem obou slavných krásek. Je nicméně jasné, že účastníkům aukce šlo především o polibek. Vždyť kolikrát v životě se vám naskytne příležitost něco takového vidět?

Nezodpovězenou otázkou zůstává, co na to říkal Sharonin sedmadvacetiletý přítel Martin Mica, který slavnou herečku doprovázel. V tomto ohledu měla Kate jistou výhodu, neboť její manžel Jamie Hince zůstal doma.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku