Kate Middleton už má postavičku zase jako lusk! Po porodu zkrásněla
zdroj: Profimedia

Kate Middleton už má postavičku zase jako lusk! Po porodu zkrásněla

2. 9. 2013 – 15:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Pouhých pět týdnů po porodu se Kate objevila na veřejnosti bez svého synka George a vypadala snad ještě krásněji než před těhotenstvím.

Jedenatřicetiletá vévodkyně dělala doprovod svému muži Williamovi při oficiálním zahájení maratonu Ring o’Fire v Anglesey ve Walesu, kde také oba společně žijí. Byla to od porodu její první veřejná akce, které se zúčastnila a všichni na ní mohli oči nechat. I když si mnohá média neodpustily kritizovat její zvětšené bříško, které jí po porodu zůstalo, na aktuálních fotografiích by nikdo nevěřil, že teprve před více jak měsícem rodila.

Kate Middleton zdroj: Profimedia

Kate se oblékla do stejné blůzy od Zary, jakou nosila v pátém měsíci těhotenství a jak je vidět, konfekční velikost má opět téměř původní. Vévodkyně by si mohla dovolit se svým bohatstvím nosit každý den fungl nový outfit, ale příliš si na nějaké rozhazování nepotrpí a chce jít příkladem svému lidu. Nakupuje v běžné konfekci H&M, Zara nebo Next a Angličanky jí tak mohou být ještě blíž. A kde zůstal malý princ George? Přece u své babičky Carole Middleton a jak se zdá, nic mu tam nechybělo a Kate si tak na chvíli mohla od mateřských povinností alespoň odpočinout.

Zatím bez komentáře, buďte první!