Kate Middleton po porodu jen září a vypadá ohromně. Jak zvládá mateřství?
zdroj: Profimedia

Kate Middleton po porodu jen září a vypadá ohromně. Jak zvládá mateřství?

15. 9. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Šťastná maminka budoucího krále George po porodu jen září a už se aktivně zapojuje do královských povinností své muže Williama. 

Jednatřicetiletá vévodkyně z Cambridge, jak zní její titul, naposledy doprovodila svého chotě na předávání cen za zásluhy v oblasti ochrany africké přírody, kde se ukázala v plné své kráse! Svého téměř dvouměsíčního syna mohli v klidu nechat doma, kde se o něj starala Jessie Webbová, bývalá chůva princů Williama a Harryho. Oba si tak mohli užít pěkný večer jen spolu.

Jejich sedmitýdenní syn má prý od každého rodiče něco a z Williamovi odpovědi na otázku ohledně jejich potomka bylo zřejmé, že je to pěkný křikloun. "Jak jste možná postřehli, Catherine a já jsme se v poslední době stali hrdými rodiči dítěte, které má hlas, jenž by mohl soupeřit s lvím řevem," pochlubil se. Pevný a zvučný hlas bude pro budoucího krále jen přínosem, až bude promlouvat ke svým lidem v Británii.

Celá královská rodina je z malého kloučka nadšená a dokonce i strýc Harry se pochlubil, že se na něj synovec konečně poprvé usmál. Během slavnostního večra královský pár neustále sledoval své mobilní telefony, zda je s jejich synkem vše v pořádku. Byl to totiž jejich první večer venku, který strávili bez něj. Pár se v brzké době také chystá přestěhovat z jejich domu na velšském ostrově Anglesey do Kensingtonského paláce v Londýně, kde probíhá rekonstrukce.

zdroj: Archiv

Zatím bez komentáře, buďte první!