Karel Roden, nebo Ivan Trojan? Který z těchto super herců je vaším favoritem?
zdroj: tisková zpráva

Karel Roden, nebo Ivan Trojan? Který z těchto super herců je vaším favoritem?

6. 3. 2017 – 19:44 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

V dnešním souboji se o přízeň čtenářů utkají Karel Roden a Ivan Trojan, podobně jako tomu bylo v sobotu, při vyhlašování ankety Český lev. V anketě byl úspěšnější Karel Roden, který získal sošku za nejlepší mužský herecký výkon v hlavní roli ve filmu Masaryk. Kdo získá více příznivců dnes?

Ivan Trojan

Ivan Trojan se narodil v Praze v roce 1964 a je synem herce Ladislava Trojana. Po absolvování sportovního gymnázia začal projevovat zájem o herectví a proto pokračoval ve studiu na pražském DAMU. Proslavil především díky svým filmovým a seriálovým rolím. V roce 2000 si zahrál četníka Bedřicha Jarého v televizním seriálu Četnické humoresky režiséra A. Moskalyka.

Více informací o herci Ivanu Trojanovi

zdroj: Archiv

Karel Roden

Karel Roden je předním českým hercem, který si zahrál v několika desítkách tuzemských filmů. Postupně se rozrostla i jeho zahraniční filmografie. Na kontě má kromě jiného snímky 15 minut s Robertem De Nirem, který si ho pro tento film sám vybral. Dále Neprůstřelný mnich, Blade 2 s Wesley Snipesem, Dead Fish, Bournův mýtus s Mattem Daemonem a také komedii Prázdniny Mr. Beana.

Více informací o herci Karlu Rodenovi

zdroj: Bioscop

 

Přidejte se do fanklubů těchto skvělých herců!
Fanklub Karel Roden
Fanklub Ivan Trojan

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku