Karel Gott má údajně vážné problémy se srdcem. Čeká ho operace?
zdroj: Profimedia

Karel Gott má údajně vážné problémy se srdcem. Čeká ho operace?

26. 6. 2015 – 17:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Ivana Gottová předevčírem ráno odvezla svého manžela do IKEM, kde podstoupil kardiologické vyšetření. Krátce poté vyšlo najevo, že má potíže se srdeční chlopní.

Gott nijak nezastírá, že v poslední době často navštěvuje různá zdravotnická zařízení. Stojí si však za tím, že tam chodí pouze z preventivních důvodů.

"Zdravotně jsem v pořádku, nic mi není, prostě o sebe pečuji a chodím na kontroly, to je celé! Nerozumím tomu, proč někdo z toho, že jsem prošel nemocnicí ihned dělá, že jsem nemocný a něco mne trápí?" postěžoval si nedávno magazínu Aha!.

Jenže předevčírem skončil na kardiologickém oddělení IKEMu a následně se v médiích objevily informace, podle kterých trpí aortálním zúžením chlopně. Někteří navíc prorokují, že v dohledné době bude muset na operaci.

"Je tam diagnóza určité srdeční arytmie, která podle mě není nic vážného, protože ji může mít každý druhý člověk, ale podle profesora (Jana Pirka, pozn. red.) je samozřejmě při mé zátěži nutné ji sledovat," komentoval tyto spekulace sám Mistr. Později Blesku řekl, že zájem veřejnosti o jeho zdraví ho sice těší, ale musí zopakovat, že o tomto tématu nerad mluví do podrobností.

"Vše je v pořádku a nic, co by mělo ohrozit mou pracovní činnost, se nekoná," dodal.

Doufejme, že skutečně jedná jen o uměle nafouknutou bublinu a ne o natolik velký problém, aby vyžadoval chirurgické řešení.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku