Justin Bieber se stal novou tváří kolekce bot značky Adidas. Úspěch zaručen!
zdroj: Profimedia

Justin Bieber se stal novou tváří kolekce bot značky Adidas. Úspěch zaručen!

24. 9. 2013 – 13:00 | Magazín | Tevi | Diskuze:

Justin Bieber je sázka na jistotu. Zjistila to i společnost, která vyrábí značkové sportovní oblečení. Z kampaně právě s Justinem se jim co nevidět povalí miliony dolarů. Mladý zpěvák je totiž to nejlepší lákadlo.

Adidas je značkou, která si pro svou novou kampaň vybrala právě mladého Justina. Devatenáctiletý zpěvák v kampani představí obuv Adidas NEO, která je již pro podzim/zimu 2013 přichystaná. V kampani Justin připomíná sex symbol, herce Jamese Deana a dost mu to sluší. Celá reklama je laděna do rockerského stylu, se kterým ladí i Justinovo oblečení. Nejvýraznějším doplňkem je mu pak kytara.

Hlavními prvky jsou ležérní styl, kde nesmí chybět černá kožená motorkářská bunda, bílé tričko a džíny. Celý outfit pak doplňují hrdinové reklamy-tenisky Adidas NEO. Drsný look dolaďují Justinova četná tetování, kterých má ve svém věku požehnaně a jejichž množství se neustále rozšiřuje. Je jisté, že Adidas při použití Justina do své kampaně nemůže šlápnou ani trochu vedle. Zpěvák je totiž zárukou oblíbenosti u mladých lidí, kteří jsou největší skupinou nositelů značkového oblečení. 

Justin Bieber zdroj: Profimedia

V neděli se Justin zúčastní vystoupení na Formula One Granf Prix v Singapuru, kde předvede svou show. Justinovo tour po světě je sice u konce, on má ale další plány: chce co nejdříve vydat další desku a také natočit film z jeho loňské Belive Tour. Že by se inspiroval od One Direction?

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku