Justin Bieber dostal nakládačku, Kylie Jenner ukázala bradavky
zdroj: tisková zpráva

Justin Bieber dostal nakládačku, Kylie Jenner ukázala bradavky

15. 6. 2016 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

To nejlepší ze sociálních sítí: Chcete vědět, jaké zajímavé příspěvky se během uplynulého týdne objevily na profilech vašich oblíbených osobností? Přečtěte si následující článek a dozvíte se to.

Justin Bieber

Justin Bieber se opět popral. Tentokrát před jistým hotelem v Clevelandu – a nedopadlo to pro něj právě dobře. Po Internetu již koluje videozáznam inkriminovaného incidentu s titulkem „Justin Bieber dostal na pr..l“. Ve snaze zachovat si tvář zpěvák hned následující den zveřejnil selfie, ke které připsal „Ani škrábnutí na tomto fešákovi“. Co dodat.

zdroj: Archiv

Paris Jackson

Paris Jackson vypustila do éteru romantickou momentku, na které se vášnivě líbá se svým přítelem Michaelem Snoddym. Není bez zajímavosti, že tento obrázek byl pořízen během oslav Gay Pride. „Dnešní večer je vynikající,“ okomentovala ho dcera Michaela Jacksona.

Paris Jackson zdroj: Instagram

Pavlína Němcová

Modelka Pavlína Němcová se pochlubila svým novým přítelem - Libanoncem Aonim Ahdabem. Žádné bližší informace o něm však prozrazovat nechce. „Je to čerstvé,“ vysvětlila serveru Super.cz.

Pavlína Němcová zdroj: Instagram

Kim Kardashian

Kim Kardashian a další celebrity na sociálních sítích volají po zpřísnění zákonů umožňujících koupi a držení zbraní. Motivovala je k tomu nedávná střelba v gay clubu v Orlandu, která si vyžádala 49 obětí. „Opravdu se mi nedostává slov. Mé myšlenky, láska a modlitby jsou s každým obyvatelem Orlanda, kterého tento masakr nějak ovlivnil. Podle stávajícího federálního zákona si lidé uvedení na seznamu teroristických organizací mohou legálně koupit zbraň – tomu se říká Terror Gap,“ uvedla mj. Kim na Twitteru.

Kim Kardashian vyjádření zdroj: mirror.co.uk

Kylie Jenner

Kylie Jenner zapózovala v přiléhavém bílém tílku – a bez podprsenky. Důvod? Propagace zbrusu nové barvy na rty nazvané Majesty. Nu, to bychom bez doprovodného textu skutečně nepoznali. Na první pohled se totiž zdá, že tímto pikantním snímkem propaguje něco úplně jiného…

Kylie Jenner zdroj: Instagram

Michaela Nová

Oblíbená moderátorka Michaela Nová oznámila, že je v jiném stavu. A rovnou prozradila i pohlaví miminka. "Moje poslední 'odšéfované' Střepiny na dobu neurčitou... Teď mi bude na oplátku šéfovat moje princezna. Děkuju celému týmu Střepin, že plnil moje občas nesplnitelné představy o reportážích, že přežil vracení i přepisování textů i věčné komentáře k čemukoli... :)) DĚKUJU!,“ konstatovala na Facebooku. Stojí za zmínku, že těhotná je i Tereza Šnoblová a další ženské tváře Novy.

Michaela Nová zdroj: Facebook

Vicky Pattison

Britská televizní hvězda Vicky Pattison si vystřelila ze svých fanoušků – publikovala fotografii dokumentující její zatčení „zatýkají“ dvěma statnými policisty. Nakonec vyšlo najevo, že dotyční strážci zákona účinkují v show Police Interceptors. Krásná brunetka na ně narazila na akci The Dream Car a okamžitě jí napadlo, že by se toho dalo využít k menší legrácce.

Vicky Pattison zdroj: Instagram

Zatím bez komentáře, buďte první!