Justin Bieber a Orlando Bloom se poprali
zdroj: Profimedia

Justin Bieber a Orlando Bloom se poprali

31. 7. 2014 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dvacetiletý zpěvák a o sedmnáct let starší herec si na Ibize pořádně vjeli do vlasů. Podívejte se na video.

Rvačku podle jedné (a podle našeho názoru pravděpodobnější) verze vyprovokovala kanadská popová hvězda, která nemůže přenést přes srdce Orlandův románek s jeho bývalou přítelkyní Selenou Gomez.

Bieber a Bloom se potkali v restauraci Cipriani na Ibize, pohádali se a nakonec došlo i na pěsti. „Justin seděl u jednoho stolu a Orlando u druhého. Když ale Justin procházel kolem Orlandova stolu, Bloom mu odmítl potřást rukou,“ vypověděl jeden z očitých svědků konfliktu.

Kontroverzní zpěvák prý následně utrousil obscénní poznámku o sexuálních dovednostech Orlandovy exmanželky Mirandy Kerr. „Řekl něco na způsob, že byla dobrá,“ uvedl svědek.

Justin Bieber zdroj: Profimedia

Připomeňme, že Justin s krásnou modelkou flirtoval v roce 2012 a média později tvrdila, že Orlanda a Mirandu de facto rozvedl.

Těžko se tedy divit tomu, že představitel filmového Legolase se neudržel a jednu Justinovi vrazil. Do bitky se okamžitě zapojili členové jejich doprovodů, kteří od sebe obě celebrity odtrhli.

Druhá verze říká, že Justin ani nevěděl, že se Orlando v restauraci nachází, natož aby ho chtěl jakkoliv kontaktovat. A když pak na sebe úplnou náhodou narazili, byl to údajně druhý jmenovaný, kdo vyvolal spor a Biebera napadl.

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!