Julia Lemigova: 'Nevěděla jsem, že existují homosexuální vztahy'
zdroj: tisková zpráva

Julia Lemigova: 'Nevěděla jsem, že existují homosexuální vztahy'

5. 1. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Novopečená manželka Martiny Navrátilové otevřeně promluvila o svém soukromém životě.

Julia mj. prozradila, že byla doba, kdy vůbec netušila, co homosexualita vlastně je.

"Vyrůstala jsem v Rusku a tam o tom nikdo nemluvil. Teprve asi ve svých sedmnácti nebo osmnácti - už jsem byla přestěhovaná do Londýna - jsem zjistila, že takové vztahy existují," svěřila magazínu Daily Mail.

Martinu poznala před cca čtrnácti lety na jistém večírku v Paříži. Pak se osm let neviděly. Julia si v mezičase pořídila dvě děti a když se s legendární tenistkou začala opět scházet, nejprve ji brala jen jako dobrou kamarádku.

"Prostě k nám chodila na návštěvy... Ty jiné city se rodily postupně," vysvětlila.

Její dcery s tím prý nikdy žádný problém neměly. Martinu zbožňovaly, braly ji jako člena rodiny a na nic se neptaly… až dokud se starší z nich nezačaly posmívat spolužačky.

"Byla naštvaná i zvědavá. Chtěla vědět, kdo Martina vlastně je. Takže jsme si museli sednout a promluvit o tom. Přiznala jsem, že Martina je někdo, koho miluji a neumím si svůj život představit bez ní. Zeptala jsem se, zda jsou rády, že tam je a dcera mi řekla: ‘taky chci, aby s námi žila’," zavzpomínala Lemigov.

Bývalá sovětská Miss při rozhovoru zdůrazňovala, že vedou úplně obyčejný rodinný život. "Jsme jen normální rodina, děláme normální věci. Třeba v noci před svatbou jsme všichni šli bruslit," konstatovala.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku