Jennifer Lawrence si z Oscarů odnesla zlatou sošku i pěkný trapas
zdroj: Profimedia

Jennifer Lawrence si z Oscarů odnesla zlatou sošku i pěkný trapas

26. 2. 2013 – 17:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Americká herečka Jennifer Lawrence má štěstí v neštěstí. Vedle toho, že za své herecké umění dostává jedno ocenění za druhým, stává se jí také jeden trapas za druhým.

Jméno dvaadvacetileté americké herečky není každému sice příliš známé a stejně tak filmy, ve kterých excelovala. Jejím nejznámějším filmovým počinem je asi X-Men: První třída z roku 2011, kde ztvárnila zápornou roli Mystique. Na filmových Oscarech ovšem získala zlatou sošku za hlavní ženskou roli ve filmu Terapie láskou, pro kterou si přišla v nádherných dlouhých šatech od Diora. Buď zafungovala nervozita a euforie z výhry vytouženého ocenění, nebo Jennifer zkrátka zakopla kvůli dlouhé róbě a své nešikovnosti. Ať to bylo tak či onak, tato herečka má v poslední době opravdu smůlu.

Jennifer Lawrence zdroj: Profimedia

Během jednoho měsíce se jí stal již třetí trapas. Poprvé to bylo na Screen Actors Guild Awards, kam si oblékla dlouhé modré šaty, které se jí v přímém přenosu přetrhly. Po menší úpravě si přišla převzít cenu za nejlepší herečku a celé to zvládla s úsměvem na tváři.

Jennifer je v současnosti jednou z nejvíce žádaných amerických hereček. V loňském roce se stala tváří nového parfému Dior a portál AskMen ji přisoudil první místo v anketě Top 99 nejžádanějších žen pro rok 2013. Časopis Rolling Stone ji označil jako „nejtalentovanější mladou herečku Ameriky".

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku