Je Tupac Shakur stále naživu? Bývalý policista naznačuje, že ano
zdroj: tisková zpráva

Je Tupac Shakur stále naživu? Bývalý policista naznačuje, že ano

19. 9. 2015 – 21:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Jistý David Myers prohlašuje, že slavný rapper mu zaplatil 1,5 milionů dolarů za pomoc se zinscenováním své smrti. Známe podrobnosti.

Tato informace je o to zajímavější, že Myers se údajně momentálně nachází v nemocnici a jeho stav je kritický. Pokud svou výpověď skutečně učinil doslova na smrtelné posteli, pak – na rozdíl od jiných lidí, kteří s podobně šokujícími tvrzeními přišli před ním - neměl moc důvodů si vymýšlet.

"Svět musí vědět, co jsem udělal. Stydím se, že jsem se nechal uplatit a nemohu zemřít, aniž bych to světu nesdělil," prohlásil.

Podle Davida Shakurovi s realizací jeho záměru pomáhalo několik desítek lidí – policisté, zdravotníci a samozřejmě i jeho přítel Suge Knight, který byl nedávno obviněn vraždy a nyní ve vězení čeká na soud.

"Dokonce zaplatil 50 000 USD za tělo svého dvojníka, které pak bylo převezeno do márnice," říká někdejší strážce zákona.

Některá média však zpochybnila, že Myers umírá, což do celé záležitosti vneslo ještě větší zmatek.

Připomeňme, že podle oficiální verze Shakur podlehl těžkým zraněním, která utrpěl dne 7. září 1996 na křižovatce Flamingo Road a Koval Lane v Las Vegas. Tehdy na jeho BMW neznámý pachatel vypálil cca třináct kulek, z nichž čtyři ho zasáhly. V osudný okamžik se v autě nacházel taký výše zmíněný Suge Knight, který však vyvázl jen se škrábancem na hlavě.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku