Jay-Z a Chris Martin způsobili cestujícím v londýnském metru šok. Co se stalo?
zdroj: Profimedia

Jay-Z a Chris Martin způsobili cestujícím v londýnském metru šok. Co se stalo?

14. 10. 2013 – 13:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Vidět svého oblíbeného zpěváka při cestě do práce v metru, to určitě zpříjemní den. Když je ale řeč o jednom z nejvýznamnějších umělců z hudební branže, to nejednomu z nás spadne čelist.

 I když je třiačtyřicetiletý zpěvák a producent jedním z nejvýdělečnějších osobností v showbyznysu, po sobotním koncertě v londýnské O2 Aréně ukázal i svou lidskou tvář. Neváhal společně s frontmanem kapely Coldplay Chrisem Martinem a dalšími přáteli z branže použít veřejnou hromadnou dopravu a celá vysmátá tlupa byla zachycena spolucestujícími na stanici Waterloo. Ti se s tak nezvyklým úlovkem ihned stačili pochlubit na sociální síti Twitter, kde jeden z nich napsal: "Opouštím metro a vidím Jay-Z jak si to vedle mě štráduje po eskalátorech. Wtf!"

Jay-Z a Chris Martin zdroj: Profimedia

Chris Martin zase překvapil své fanoušky, když se připojil k Jay-Z na jevišti, kde spolu zazpívali hit Ani´t No Love (Heart Of The City) ještě společně s Timbalandem. Slavný producent je právě na svém turné s názvem Magna Carta Holy Grail Tour, které je beznadějně vyprodané a má obrovský úspěch. 

Ale není jediný, který se nebojí cestovat hromadnou dopravou. Londýnským metrem se už svezly takové hvěýdy jako například popová diva Rihanna, Matt Bellamy z Muse, Florence Welsch, Kim Cattrall a herec ze seriálu Hra o trůny Richard Madden.

zdroj: Archiv

Zatím bez komentáře, buďte první!