Jak šel čas s představitelkou Hermiony Emmou Watson
zdroj: tisková zpráva

Jak šel čas s představitelkou Hermiony Emmou Watson

13. 2. 2013 – 11:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Je tomu už dvanáct let, kdy Emma začala natáčet nejslavnější čarodějnický příběh o Harrym Potterovi a dnes je považována za jednu z nejkrásnějších hereček současnosti.

Kde jsou ty časy, kdy se desetiletá Emma proháněla chodbami Bradavic a společně se s Harrym a Ronem snažili zabít Voldemorta. Nyní byste ve dvaadvacetileté herečce jen těžko poznali tu malou dlouhovlasou a obyčejnou Hermionu.

Emma jako Hermiona zdroj: tisková zpráva

Po skončení téměř desetiletého natáčení Harryho Pottera, kdy herečka se svým vzhledem měla zakázáno cokoliv dělat, se rozhodla pro radikální změnu a nechala se ostříhat úplně nakrátko, což mnohé šokovalo, ale ve většině případech pozitivně. Z malé šedé myšky se stala najednou zajímavá a fotogenická žena, která dostávala jednu nabídku za druhou na focení reklamních kampaní a módních editorialů.

Emma Watson zdroj: tisková zpráva

U krátkého účesu Emma vydržela nějakou dobu, ale dnes již opět nosí delší sestřih, který ji dodává na ženskosti. Zejména v oblasti módy je Emma považována za jednu z nejlépe oblékaných žen a i na nejnovějším snímku ze včerejší návštěvy restaurace v Beverly Hills, kde poobědvala se svým kamarádem, je to zřejmé. Tlumené barvy, které k sobě skvěle pasují, si herečka vybrala pro svůj outfit skvěle.

Emma Watson zdroj: Profimedia

Nedávno také skončilo natáčení jejího posledního krimi filmu The Bling Ring, který vypráví o skupině teenagerů posedlých slavnými lidmi, které přes internet sledují, aby jim poté vykradli domov. Film, který byl natočen režisérkou Sofií Coppolou podle skutečných událostí, přijde do kin koncem tohoto roku.

Zatím bez komentáře, buďte první!