Iva Frühlingová je zpět z ciziny a chystá překvapení
zdroj: tisková zpráva

Iva Frühlingová je zpět z ciziny a chystá překvapení

15. 4. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Éterická zpěvačka osobitých songů strávila delší čas na cestách a pro své fanoušky chystá novou desku a možná i knihu.

Třicetiletá zpěvačka téměř rok a půl cestovala a nyní je opět zpět ve své vlasti, aby všem ukázala, co všechno během své cesty načerpala. Cílem její cesty bylo zejména její nové album, na které se fanoušci mohou těšit již letos v červnu. Bude obsahovat napůl anglické a francouzské songy a jedna píseň bude i v češtině.

Iva Frühlingová zdroj: Profimedia

Kvůli desce jela i do dalekého Los Angeles: "Pracoval na ní člověk, který spolupracoval třeba s Nelly Furtado nebo s Rihannou. To byl člověk, který mi na ni složil písničky. Videoklip mám z Los Angeles, fotky na booklet budou z Paříže," svěřila se serveru Idnes.cz Iva.

Od roku 2012 začala také přispívat do módního magazínu Elle se svými články, kde nechybí její poznatky z Francie a osobité módní rady. Iva nikdy neskrývala svou zálibu v psaní, což dokazuje i vydání její prvotiny v roce 2009 nazvané Příběhy modelek následované knihou Příběhy ze showbyznysu. Snad se můžeme těšit i na další osobité zápisky z poslední cesty půvabné zpěvačky. Vypadá to, že ani s modelingem Iva úplně neskončila, ale provozuje ho zejména v zahraničí.

 

 

 

...

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku