Ireland Baldwin přiznala, že je na holky
zdroj: Profimedia

Ireland Baldwin přiznala, že je na holky

30. 6. 2014 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dcera Aleca Baldwina a Kim Basinger oznámila, že bisexuální rapperka Angel Haze není její kamarádka, ale životní partnerka.

„Všichni o nás tvrdí, že jsme kamarádky na život a na smrt. Je to vtipné. Na jedné straně je to dobře, na druhé straně mě to pěkně štve. Kdybychom byli dva muži, tak by kvůli zájmu médií už dávno bylo šílené, tedy negativně šílené. U nás je ovšem všechno pozitivní a média se rozplývají nad tím, jak je to roztomilé,“ napsala osmnáctiletá Ireland na svůj Twitter.

Angela neváhala a slova své přítelkyně potvrdila. „Opravdu spolu spíme. Není pro mě jednoduché to říct, protože přemýšlím o tom co na to asi tak řeknou fanoušci, ale je to pravda.“

Ireland Baldwin a Angela Haze zdroj: Profimedia

Dvaadvacetiletá rapperka se ve svém odhadu nezmýlila – netrvalo dlouho a na obě mladé dívky se snesla sprška rasistických a homofobních urážek.

„Ano, jsme homosexuální pár různých ras. A myslím, že poukazovat na to je opravdu zpátečnické. Tohle je nový svět, vezměte to prosím na vědomí a respektujte naše soukromí“ vzkázala Ireland všem kritikům.

Zatím bez komentáře, buďte první!