Interpretka megahitu Irresistible: 'Má největší finanční chyba? První manželství!'
zdroj: Profimedia

Interpretka megahitu Irresistible: 'Má největší finanční chyba? První manželství!'

11. 9. 2015 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Jessica Simpson zavzpomínala na své manželství s magnátem Nickem Lacheyem. Přestože od rozvodu uběhlo už téměř deset let, její expartner jí evidentně stále leží v žaludku.

Jessice se ve včerejším vydání pořadu Closing Bell podařilo pěkně zaskočit moderátorku Kelly Evans. Když dostala otázkou, jaká byla její dosavadní největší finanční chyba – ať už v soukromém či profesním životě – reagovala takto:

"Největší finanční chyba? Nevím. Z nějakého důvodu si myslím, že mé první manželství!"

"Věřte tomu nebo ne, ale to je vlastně docela obyčejná odpověď," konstatovala Kellly, která zjevně nevěděla co jiného na to říct.

Sice měla pravdu, jenže tohle obvykle po rozvodech tvrdí muži – nikoliv ženy. A když už jsme u mužů… Lachey se v listopadu nechal slyšet, že tou "pravděpodobně nejlepší věcí" na jeho vztahu s Jessicou bylo to, že si spolu nepořídili děti.

"Neudržujeme žádný kontakt. Oba jsme se v našich životech posunuli dál a myslím, že jsme velmi rádi, že to šlo tak jak to šlo. To není nenávist, ale ani přátelství – není mezi námi prostě nic," uvedl v rádiu SiriusXM.

A jak pětatřicetiletá zpěvačka  – které se momentálně hodně daří i v podnikání -  vidí svou budoucnost? "Vždycky říkám, že jsem připravena na další miliardu," prohlásila s úsměvem. Wow!

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku