Indy & Wich interview: Zpátky na High Jump a do rána společně na baru
zdroj: iREPORT.cz

Indy & Wich interview: Zpátky na High Jump a do rána společně na baru

8. 7. 2014 – 16:00 | Magazín | Redakce iReport.cz | Diskuze:

Indy & Wich a LA4 mají na léto v plánu dokončení vlastních projektů i kooperace a začátkem srpna zahrají na akci Desperados High Jump po delší době pohromadě. "Budeme hrát na velký stagei spoustu starejch věcí z alb My 3 a Hádej Kdo. Těšíme se, bude to vtipný po těch letech," lákají v našem rozhovoru na svoji 120minutovou show.

Kluci, co se vám stalo pěkného za poslední týden?
Indy: Teď si vzpomenu na dvě věci. Ta první - od kamaráda půjčenej motorovej člun a free projíždka na Vltavě s pětiletým synem, kterej miluje lodě. Mně se na nich dělá špatně, ale za ten pohled to stálo. Pak taky jedna tvůrčí noční šichta v práci, kdy jsem udělal 3 nový věci na mixtape, kterej vyjde o prázdninách, a bude to takovej startér k nový desce, která vyjde po létě.
Wich: O víkendu jsem si příjemně zahrál v Opavě, včera jem dostal nějaký dary od Beats a dnes mi máma uvařila skvělý curry.

Nějakou dobu o vás jako kapele nebylo slyšet. Co se stalo? Dáváte si pauzu?
I: Jako kapela v tý původní sestavě neděláme nové věci a pauza vznikla v podstatě spontánně, protože se věnujeme každej jinejm aktivitám nebo vlastní tvorbě. Teď ale v rámci sólovky La4 budeme jako původní parta dělat novou skladbu, stejně tak na mojí sólo desce budeme ve složení Indy & Wich plus La4, což je původní squad, kdy Wich produkuje, a já s La4 jsme u mikrofonu.

Jak dlouho jste nehráli společné vystoupení? Co jste v mezipauze dělali?
I: Bude to dost dlouho. Občas se potkáme na pódiu v rámci sólo koncertů. S Wichem teď hrajeme na pár vybranejch akcích - klubovkách a v létě absolvujeme něco málo festivalů. Mezi nima zrovna asi nejexkluzivněji High Jump, kam připravujeme speciální show ze starejch věcí v původních aranžích.
LA4: Pár let to bude. Poslední dobou se věnuju různejm projektům jako Nadzemí, kde se potkali i James Cole a Mike T, v květnu nám skončila Idiot / Moby Dick tour s živou kapelou, dál hraju i sólo koncerty.

 

Pokračování rozhovoru naleznete v odkazu

Odkaz na hudební novinky iREPORT zdroj: iREPORT.cz

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku