Hvězdy Twilight ságy se prý opět rozešly! Pattinson neunesl nevěru
zdroj: tisková zpráva

Hvězdy Twilight ságy se prý opět rozešly! Pattinson neunesl nevěru

16. 1. 2013 – 12:41 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

O tom, že rozbitý vztah se někdy nepodaří úplně slepit, se přesvědčili herci Kristen Stewart a Robert Pattinson. Podle nejčerstvějších informací se pár rozešel jen měsíc po tom, co se opět dal dohromady.

Dvaadvacetiletá Kristen jejich téměř čtyřletý vztah poprvé narušila tím, že se v létě minulého roku dopustila nevěry s dvaačtyřicetiletým režisérem Rupertem Sandersem, se kterým tehdy natáčela film Sněhurka a lovec, kde ztvárnila hlavní roli. V médiích se objevily jejich společné fotografie dokazující jejich milostný poměr a její vztah s Robertem to neustál. Ten se odtěhoval z jeho společného domu a odpustil ji až v listopadu minulého roku, kdy opět vypadali jako šťastný pár.

Robert Pattinson zdroj: tisková zpráva

Společně se zúčastnili listopadových premiér posledního dílu Twilight ságy: Rozbřesk a vypadalo to, že k sobě opět našli společnou cestu. Minulý víkend ale šestadvacetiletý herec Kristen podle zahraničního zdroje oznámil, že by bylo lepší, kdyby zůstali jen přáteli.

"Kristen odletěla do L.A. a předpokládala, že Roberta doprovodí na předávání Zlatých glóbů, ale on se rozhodl tam být sám. Sice ji miluje, ale raději by s ní byl zase jen dobrý přítel, aby opět nabyl důvěru, kterou k ní díky nevěře ztratil." uvedl zdroj z jejich okolí.

Kristen Stewart zdroj: tisková zpráva

"Kristen je z toho nešťastná, ale chápe ho. Vlastně mu nedovolila, aby se ze všeho pořádně dostal a už byli opět spolu. Doufá, že čas všechno vyléčí a zase se k sobě vrátí," dodal zdroj.

Herec plánuje zůstatl v L.A. v jejich společném domě, zatímco Kristen se bude stěhovat do New Yorku, aby mohla znovu začít sama. Hlavně ví, že ji tam lidé nechají v klidu, než v L.A.

Kristen je jednou z nejlépe placených hereček v Hollywoodu a také velmi krásná žena. Jako pár byli dokonalou dvojicí a není tedy vůbec vyloučeno, že je opět uvidíme bok po boku.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku