Hugh Jackman otevřeně promluvil o svém dětství: Opustila ho máma a demoloval školní skříňky!
zdroj: Profimedia

Hugh Jackman otevřeně promluvil o svém dětství: Opustila ho máma a demoloval školní skříňky!

2. 10. 2015 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Slavný australský herec to v životě neměl zrovna jednoduché. Jeho biologická matka o něj a jeho čtyři sourozence neměla zájem a tak si zkrátka sbalila věci a vyrazila hledat štěstí jinam.

Hugh Jackman sice ve svém novém filmu Pan hraje obávaného piráta Černovouse, ale ve skutečnosti má víc společného se Ztracenými chlapci.

V neobyčejně upřímném rozhovoru pro magazín Parade uvedl, že stejně jako Petera Pana, i jeho v dětství opustila matka.

"Byl jsem volatilní. Moje máma odešla, když mi bylo osm. Můj hněv se neprodral na povrch, dokud mi nebylo 12 nebo 13. Spouštěčem se stalo to, že mí rodiče se sešli, aby se usmířili, ale neudělali to. Všechny ty roky jsem si udržoval naději, že se jim to podaří," vysvětlil.

Jeho hněv dosáhl bodu varu v pubertě.

"To byla perfektní bouře hormonů a emocí… O tomhle jsem ještě nikdy dřív nemluvil: Právě jsem si vzpomněl, že jsme ve škole měli takové ty kovové skříňky a z nějakého důvodu, částečně pro zábavu, jsme do nich vráželi hlavou a zadkem tak dlouho, dokud v nich nebyl důlek. Šlo o to, kdo je nejhouževnatější a nejšílenější," zavzpomínal Jackman a dodal, že svou frustraci si vybíjel také při hraní rugby.

A jaké bylo vyrůstat jen s otcem a tolika sourozenci?

"Byl jsem nejmladší. Byl jsem první, kdo byl doma a bál jsem se jít dovnitř. Nemohl jsem prostě jít do domu na vlastní pěst. Tak jsem vyděšený čekal venku… Taky jsem měl strach z výšek a ze tmy, což mě omezovalo. Nenáviděl jsem to a to ještě posilovalo můj vztek," přiznal představitel neohroženého Wolverina.

Smutný příběh…

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku