Hudební skupina The Wanted končí!
zdroj: Profimedia

Hudební skupina The Wanted končí!

23. 1. 2014 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Členové chlapecké skupiny The Wanted potvrdili, že květnové turné Word Of Mouth bude jejich posledním.

The Wanted za sebou mají poměrně neúspěšný rok, takže zpráva o jejich konci nikoho příliš nepřekvapila. „Přiznejme si, že One Direction zkrátka konkurovat nemohli,“ napsal v této souvislosti magazín The Sun.

Nejčernější obavy fanoušků této populární chlapecké skupiny se tak naplnily – Tom, Max, Jay, Siva a Nathan ještě odehrají turné Word Of Mouth a pak už si půjdou každý svou vlastní cestou.

The Wanted zdroj: Profimedia

„Děkujeme všem svým příznivcům za jejich lásku a podporu a těšíme se, že se s nimi setkáme na turné,“ uvedl britsko-irský  boyband ústy svého tiskového mluvčího. Jeden z jeho členů, Tom Parker, na svém Twitteru následně zveřejnil zprávu následujícího znění: „Jen chci říct… je to zlom, ale ne konec. Zase tak snadno se nás nezbavíte, haha! x”

Připomeňme, že skupina The Wanted byla založena v roce 2009 a své první album - nepříliš originálně pojmenované The Wanted  - vydala o rok později. Úvodní skladba All Time Low se v hitparádě UK Singles Charts umístila na prvním místě, singl Heart Vacancy skončil druhý. Samostatnou zmínku si zaslouží také veleúspěšná skladba Glad You Came z alba Battleground.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku