Hlasem Česko Slovenska se stala Lenka Hrůzová
zdroj: Profimedia

Hlasem Česko Slovenska se stala Lenka Hrůzová

20. 6. 2014 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Diváci rozhodli – ve finále druhého ročníku talentové soutěže Hlas Česko Slovenska zvítězila Lenka Hrůzová z týmu Josefa Vojtka.

Není žádným tajemstvím, že Lenka si během svého dosavadního života stačila nadělat slušné dluhy a nějakou dobu dokonce žila jako bezdomovkyně. Právě na splacení svých závazků hodlá použít vyhrané 2 miliony Kč. Její příběh tak krásně potvrzuje pravdivost známého přísloví „jednou jsi dole, jednou nahoře“.

Čtyřiadvacetiletá Lenka sama prohlásila, že zpívá hlavně kvůli tomu, aby se nemusela vrátit zpátky na ulici. „Pokud by to hrozilo, asi bych se šla raději zastřelit“ konstatovala.

Lenka Hrůzová zdroj: Profimedia

Talentovaná zpěvačka, přezdívaná „Lo“, má ze svého triumfu o to větší radost, že je velké trémistka a vystupovat před velkým publikem pro ni vůbec nebylo jednoduché. Navzdory tomu jí Josef Vojtek vybral jako předskokanku na koncert Kabátu, který se uskuteční 13. září na pražském Vypichu.

Na druhém místě skončila Vendula Příhodová z týmu Michala Davida. Třetí příčku pak obsadil Martin Císar, jehož koučem byl Majk Spirit.

Zatím bez komentáře, buďte první!