Herec známý ze seriálu Melrose Place byl jen kousíček od rozvodu: Manželskou krizi způsobila rakovina
zdroj: Profimedia

Herec známý ze seriálu Melrose Place byl jen kousíček od rozvodu: Manželskou krizi způsobila rakovina

8. 10. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Amy Robach otevřeně promluvila o tom, jaké dopady měla náročná onkologická léčba na její vztah s Andrewem Shuem. Co všechno prozradila?

Když úspěšné novinářce v roce 2013 diagnostikovali rakovinu prsu, bylo jí jasné, že ji čeká náročný zápas. Netušila však, že bude muset bojovat i o záchranu svého manželství.

Robach musela podstoupit bilaterální mastektomii a osm cyklů chemoterapie. Osmačtyřicetiletý herec jí sice podporoval, ale i jemu bylo jasné, že partnerské problémy se nevyhnutelně dostaví. A dostavily.

"Učili jsme se jak spolu žít a společně vychovávat děti (Shue má z předchozího manželství tři syny a Amy dvě dcery, pozn. red.). Nebylo to nic, co bych komukoliv přála, ale myslím, že pro nás to bylo obzvlášť tvrdé, protože jsme byli svoji teprve chvíli," svěřila bloňdatá kráska magazínu People a dodala:

"Najednou jsem cítila, jako bych ho potřebovala velmi vyčerpávajícím způsobem a to není součástí mé osobnosti. Když jsem měla krizi, úplně jsem se sesypala… Několik měsíců to bylo opravdu drsné."

Zoufalá Amy nakonec poprosila o rady svou rodinu a přátele a následně změnila svůj způsob komunikace s partnerem, díky čemuž jejich vzájemné pouto citelně zesílilo.

"Uvědomovali jsme si, co jsme získali tím, že jsme jeden druhého našli a věděli jsme, že pokud se dokážeme vrátit k tomu, co nás spojovalo a dokážeme o našich obavách upřímně hovořit, pak bychom to mohli překonat," vysvětlila.

Na to se nedá říct nic jiného, než… respekt!

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku