Heidi Janků: „Nejsem žádná legenda“
zdroj: tisková zpráva

Heidi Janků: „Nejsem žádná legenda“

16. 7. 2014 – 16:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Jednapadesátiletá zpěvačka se rozpovídala o svém soukromém i profesním životě. Co všechno prozradila?

Heidi Janků poskytla obsáhlý rozhovor serveru Revue.iDNES.cz. Mimo jiné uvedla, že legedární je možná jen její píseň Když se načančám, ale určitě ne ona sama. „Třeba jednou legenda budu, ale teď se tak necítím,“ prohlásila.

Bývalá moderátorka pořadu Intim Night za svůj největší úspěch pokládá, že zpívá už třicet let a pořád je o ní zájem. „Když jsem s tím začínala, ani ve snu mě nenapadlo, že by se mi něco takového mohlo povést, protože vím, co v tom hrdle mám,“ konstatovala.

Heidi Janků a Ivo Pavlík zdroj: tisková zpráva

Řeč samozřejmě přišla i na to, zda jí chybí vlastní děti. S touto skutečností se prý už smířila a těší se alespoň z nevlastních vnoučat. Díky tomu, že její manžel Ivo Pavlík je o třicet let starší a navíc byl v mládí hodně aktivní, dokonce přišla už i k pravnoučatům.

Heidi před časem přiznala, že ve svých pětadvaceti podstoupila potrat – a to kvůli kariéře. „Tehdy nefungovaly žádné agentury s chůvami a já věděla, že kdybych si pořídila dítě, musela bych s prací skončit,“ řekla loni Blesk magazínu. Později svého rozhodnutí ale trochu litovala o potomkovi začala znovu znovu uvažovat. Zůstalo však jen u plánů.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku