Hana Mašlíková přiznala, že randí s André Reindersem
zdroj: Profimedia

Hana Mašlíková přiznala, že randí s André Reindersem

21. 3. 2015 – 20:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dvaatřicetiletá modelka konečně kápla božskou – má nového přítele..

Hana Mašlíková ještě na Plesu v Opeře prohlašovala, že Reinders je jen její kamarád a trenér. Pak ale na Facebooku zveřejnila fotografii, na které se s ním líbá a připsala k ní následující text:

"Láska, přátelství, souznění, důvěra, pochopení, klid, harmonie, síla, tolerance, sdílení... To vše jsme v sobě našli… Byla jsem několikrát zamilovaná, ale poprvé opravdu miluji."

Rozhodně prý však nešlo o lásku na první pohled.

"Asi to přišlo postupně, jak jsme se poznávali. Známe se osm let a nic jsme spolu neměli, protože jsme měli partnery a respektovali se natolik, že bychom si nic jeden k druhému nedovolili. Teď s oblibou říkám, že jsme na sebe zbyli,“ prozradila Mašlíková serveru iDNES.cz a dodala:

"Já se zamilovala v době, kdy mi André byl ohromnou oporou. Prožívala jsem v životě takové těžší období a hodně se mi toho nahromadilo… André při mně stál a já v něm najednou začala vidět toho chlapa, kterého jsem v něm nikdy neviděla, protože on byl pro mě kamarádem."

Jeden z našich nejúspěšnějších MMA bojovníků dokonce už hovoří i o založení rodiny. "Našel jsem životní partnerku a doufám i matku mých dětí," konstatoval.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku