George a Amal Clooneyovi oslavili první výročí svatby. Zatím jim to stále klape
zdroj: Profimedia

George a Amal Clooneyovi oslavili první výročí svatby. Zatím jim to stále klape

30. 9. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Slavný pár vyrazil na filmový festival v New Yorku, kde se zúčastnil výročního promítání Cloonyho snímku Bratříčku, kde jsi? A při této příležitosti dodatečně oslavil tzv. bavlněnou svatbu.

"Jsme si jisti, že si to užíváme. Měli jsme krásné výročí a dobře se bavíme," řekl čtyřiapadesátiletý herec magazínu People.

Na otázku, co všechno se za první rok manželství naučil, odpověděl takto:

"To je dobrý dotaz, ale nemůžu vám žádnou z těch věcí oficiálně prozradit, protože pak by to bylo špatné a Amal by byla naštvaná, že jsem někomu řekl, co jsem se naučil."

Clooney se vyjádřil rovněž k projekci výše zmíněného filmu, přičemž předstíral nervozitu.

"Myslím, že si potají budu muset dát panáka, jdu tam sledovat sám sebe před patnácti roky. Na velkém plátně? Do pr…. To je dost drsné," konstatoval se smíchem.

Připomeňme, že Amal a George si řekli své ANO 27. září 2014 v italských Benátkách. Jejich svatby se zúčastnila celá řada celebrit včetně Matta Damona, Cindy Crawford, Emily Blunt či Bona Voxe. 

V současné době Clooneyovi rekonstruují své luxusní sídlo v anglické vesničce Sonning, což většinu jejích obyvatel dohání k šílenství. Na stavu totiž často jezdí těžké nákladní automobily, bagry apod.

"Něco takového jsem tu ještě nikdy neviděla. Naprosto jim chybí respekt a námi, ostatními obyvateli, pohrdají," postěžovala si jedna žena v rozhovoru pro Daily Mail.

Nu, za sousedy bychom je tedy rozhodně nechtěli.

Zatím bez komentáře, buďte první!