Gemma Atkinson se značně zakulatila. Je v tom?
zdroj: Profimedia

Gemma Atkinson se značně zakulatila. Je v tom?

19. 6. 2015 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Třicetiletá britská herečka zapózovala v bikinách a naznačila, že by mohla být v jiném stavu.  Skutečnost je však poněkud jiná.

Gemma Atkinson si vystřelila ze svých fanoušků. Během dovolené na Kubě nafotila sexy selfie, na které se chlubí krásně kulatým bříškem a zveřejnila ji na svém Twitteru.

"Tak jsem snědla příliš mnoho chleba a mám intoleranci na pšenici… Dětské jídlo na palubě! Vypadám, jako kdybych spolkla skákací míč," uvedla.

Gemma Atkinson zdroj: Profimedia

Okamžitě se tak začalo spekulovat o tom, zda náhodou nečeká miminko. Gemma si ještě chvíli počkala, až jí začnou chodit gratulace a pak teprve kápla božskou - v hotelu se konala italská noc a hvězda TV seriálu Hollyoaks se prý doslova přežrala pizzy a těstovin.

Jenže vtípek se obrátil proti ní. Mnozí jí to totiž nevěřili a i nadále šířili zvěst, že je těhotná. Atkinson tak nezbylo než pořídit další selfie, na které už je zase jako proutek.

Gemma Atkinson zdroj: Profimedia

"Tak definitivně… řeč byla o dětském jídle a ne skutečném dítěti!!! Tohle jsem nafotila ve stejný den!!! Bikiny od @Bikini_Reef. Jen jsem žertovala," připsala k ní.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku