Gabriela Gunčíková zazpívala scientologům a vyfotila se s Tomem Cruisem
zdroj: Facebook

Gabriela Gunčíková zazpívala scientologům a vyfotila se s Tomem Cruisem

10. 11. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dvaadvacetiletá zpěvačka vystoupila na velkém charitativním koncertu, který v Londýně pořádala kontroverzní Scientologická církev. A seznámila se s jedním z jejích neslavnějších členů…

Gunčíková na svém Facebooku zveřejnila fotografii, na které pózuje společně s Tomem Cruisem a připsala k ní následující text:

"Ahoj přátelé, tak mám za sebou odzpívaný úžasný charitativní koncert v Anglii, kde jsem se střetla s velmi výjimečným hercem a výborně jsme si popovídali. Super člověk. Poznáte, kdo to je? :)"

Není ovšem žádným tajemstvím, že Scientologická církev už tak "super" není – velká spousta lidí ji považuje za nebezpečnou sektu. Co tedy finalistku SuperStar motivovalo k tomu, aby se této akce zúčastnila?

"Výtěžek šel na šest různých dobročinných organizací ve východním Griensteadu, jako například centra pomoci, sportovní kluby i organizace na pomoc dětem. Charitativní koncert byl pro místní anglickou veřejnost," vysvětlila v rozhovoru pro server Revue.iDNES.cz a dodala, že je zastánkyní náboženské svobody.

"Mám velice ráda, když se lidé nevymezují a navzájem se tolerují a spolupracují bez předsudků ve jménu pomoci."

A co vy? Také byste na jejím místě jeli nebo raději zůstali doma?

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku