Filmové premiéry: Zápas liliputů a finanční konspirace
zdroj: Bohemia Motion Pictures

Filmové premiéry: Zápas liliputů a finanční konspirace

29. 6. 2016 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Láska tam, kde to vůbec nečekáš, plážové letovisko s mistrovským zápasem liliputů a napínavý thriller rozplétající konspiraci na pozadí současných frenetických a vysoce technizovaných globálních obchodních trhů. Ve 26. týdnu tohoto roku na nás čekají 3 filmové premiéry, které vtrhnou do českých kin ve čtvrtek, 30. června.

Než jsem tě poznala
Louise ví leccos. Ví, že se jí líbí práce v bistru, a ví, že možná nemiluje svého přítele Patricka. Zato neví nic o klasické hudbě, neví, že přijde o místo, a kdyby tušila, co ji čeká, asi by tomu stejně nevěřila.

Will zase po dopravní nehodě ztratil chuť do života. Ví, čím byl kdysi a všechno se mu nyní zdá nepodstatné, a také přesně ví, jak s tím skoncovat. Zato neví, že Lou mu vtrhne do života jako náhlá bouře. A ani jeden z nich neví, že jeden druhého navzájem navždy změní ...

zdroj: Forum Film CZ & SK

Pařba v Pattayi
Francky a Krimo sní o odchodu z fádního života na sídlišti. Místo, kam touží jet, je notoricky známé plážové letovisko v thajské Pattayi. Dostat se na místo, kde o ženy (ale i muže!), alkohol a pařby není nejmenší nouze, je ale pro dva flákače, kteří nemají žádné peníze, nadlidský úkol…

Rozhodnou se proto, že přihlásí svého souseda liliputa na mistrovský zápas v thaiboxu liliputů, který se odehrává právě v Pattayi. Co na tom, že pobožnému liliputovi napovídají, že se jedou všichni modlit do Mekky – hlavně, když se jim proplatí na vysněné místo letenky. To však zatím netuší, že to, co měla být vysněná dovolená a začátek nového života, se najednou stává nejbláznivějším dobrodružstvím jejich života.

Thajsko, thaibox, prosťáčci, orangutáni a liliputi – to vše a mnohem více je namícháno v ztřeštěném komediálním mixu Pařba v Pattayi, který letos pobláznil celou Francii. Hodní hoši jdou do nebe, špatní kalí v Pattayi!

zdroj: Bohemia Motion Pictures

Hra peněz
V napínavém thrilleru Hra peněz, jehož děj se odvíjí v reálném čase, se herecké hvězdy George Clooney a Julia Roberts objevují v rolích moderátora finančního televizního pořadu Leeho Gatese a jeho producentky Patty, kteří se ocitají ve velice výbušné situaci poté, co kontrolu nad studiem násilím převezme rozzlobený finančník, jenž přišel o veškerý svůj majetek (Jack O'Connell). V průběhu napínavého střetu, vysílaného televizí v přímém přenosu milionům diváků, jsou Lee a Patty nuceni pustit se do boje nejen s útočníkem samotným, ale také s časem, aby rozpletli záhadu konspirace, ukrývající se na pozadí současných frenetických a vysoce technizovaných globálních obchodních trhů.

zdroj: Falcon

Nevíte, která kina ve vašem okolí vysílají premiérové snímky tohoto týdne? Mrkněte na Dokina.cz:
Kam zajít na Než jsem tě poznala?
Kam zajít na Pařba v Pattayi?
Kam zajít na Hra peněz?

Staňte se fanoušky premiérových filmů:
Fanklub Než jsem tě poznala
Fanklub Pařba v Pattayi
Fanklub Hra peněz

Zatím bez komentáře, buďte první!