Filmové premiéry: Pokračování filmových hitů Lego a Padesát odstínů šedi
zdroj: Cinemart

Filmové premiéry: Pokračování filmových hitů Lego a Padesát odstínů šedi

8. 2. 2017 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

V tomto týdnu čekají na české diváky pouze dvě filmové premiéry. V obou případech jde o pokračování velkých filmových hitů. LEGO® příběh" se před třemi lety stal celosvětovým fenoménem. Nyní se dočkal vlastního filmového dobrodružství přirozený vůdce celého ansámblu – LEGO Batman. Padesát odstínů šedi vytvořilo před dvěma lety dosud nepřekonaný rekord v počtu diváků za premiérový víkend. Uvidíme, jak dopadnou nové „odstíny temnoty“.

Lego® Batman Film
V neotřele odlehčeném duchu, díky kterému se film „LEGO® příběh“ stal celosvětovým fenoménem, se dočkal vlastního filmového dobrodružství přirozený vůdce celého ansámblu – LEGO Batman. Ale v Gothamu se chystají velké změny, a pokud chce zabránit tomu, aby moc ve městě převzal Joker, který nemá za lubem nic dobrého, Batman bude možná nucen přehodnotit svůj pohled na svou dosud fungující jednočlennou skupinu občanské bdělosti a sebeobrany a snažit se spolupracovat i s ostatním a možná, ale opravdu jen možná, naučit se trochu uvolnit a získat nadhled.

zdroj: Vertical Entertainment

Padesát odstínů temnoty
Když před dvěma lety vstupoval do kin film Padesát odstínů šedi, 255 tisíc nedočkavých fanynek vytvořilo dosud nepřekonaný rekord v počtu diváků za premiérový víkend. Jeho neotřesitelnou pozicí teď může otřást pokračování – Padesát odstínů temnoty. Pod vedením režiséra Jamese Foleyho a bedlivým dohledem autorky předlohy E. L. James se vrací Jamie Dornan a Dakota Johnson, aby napsali další kapitolu pikantní romance o vztahu dominantního milionáře Christiana Greye a submisivní studentky Anastasie Steeleové.

Je třeba říct, že výše uvedené charakteristiky už vlastně neplatí. Odstíny šedi skončily ve chvíli, kdy Anastasia přestala hrát podle Greyových pravidel a bez okolků ho opustila. Dosavadní lovec a dravec se ocitá v pro něj neznámé životní situaci a navíc si uvědomuje, že se do Anastasie zamiloval. Té se sice nechce vrátit do světa, ve kterém naplňovala roli poddajné studentky, ale Christianovu kouzlu odolat stejně nedokáže. Nevědomky se tak vystavuje velikému nebezpečí. Z Greyovy minulosti se náhle začnou vynořovat temné stíny, které pomáhaly vytvořit jeho komplikovanou osobnost. A těm rozhodně není po chuti, že „jejich“ Christian podlehl tak banálnímu a slabošskému citu, jakým je láska.

zdroj: Cinemart

Nevíte, která kina ve vašem okolí vysílají premiérové snímky tohoto týdne? Mrkněte na Dokina.cz:
Kam zajít na Lego® Batman Film?
Kam zajít na Padesát odstínů temnoty?

Staňte se fanoušky premiérových filmů:
Fanklub Lego® Batman Film
Fanklub Padesát odstínů temnoty

Zatím bez komentáře, buďte první!