Filmové premiéry: Děsivé spojení a konec legendárního hrdiny
zdroj: Foto: Warner Bros

Filmové premiéry: Děsivé spojení a konec legendárního hrdiny

20. 7. 2016 – 10:16 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Děsivá bytost a nadpřirozeno, učitelka zneužívající své postavení, zoufalá snaha přežít v nejistotě a poslední souboj, jehož konec je dodnes opředen mnoha legendami, mýty a konspiracemi. 28. týden tohoto roku přináší 5 filmových premiér, včetně dokumentárního životopisného snímku o životě Ozzyho Osbourna, Bůh ti žehnej Ozzy Osbourne.

Zhasni a zemřeš
Když Rebecca odešla z domova, myslela si, že za sebou nechala i své strachy z dětství. Když v době dospívání zhasla, nebyla si nikdy úplně jistá, co je skutečné a co není … a nyní její bratříček Martin prožívá stejně nevysvětlitelné a děsivé události, které kdysi vystavovaly zkouškám její příčetnost a ohrožovaly její bezpečnost. Znovu se objevila děsivá bytost tajemně propojená s její matkou Sophií.

Ale tentokrát, s tím, jak se Rebecca přibližuje k odhalení pravdy, je třeba si přiznat, že životy všech jsou v ohrožení… jakmile se zhasnou světla.

zdroj: Vertical Entertainment

Učitelka
V jedné předměstské základní škole se schází ředitelka s rodiči dětí jedné z tříd. Schůzka probíhá v konspirativní atmosféře. Ředitelka společně s rodiči, hledá způsob, jak se zbavit učitelky, která je všechny ohrožuje. Učitelka je bezdětná vdova po vysokém armádním důstojníkovi. Z průběhu rodičovské schůzky vyplyne, jakým způsobem si učitelka podrobuje rodiny svých žáků. Zjistí si, kde pracují jejich rodiče a jak by jí mohli být užiteční. Pokud však někdo z rodičů odmítne „výpomoc" u soudružky učitelky, může si být jistý, že na to doplatí. Rodičovská schůzka tak připomíná soudní proces.

zdroj: A-Company

Julieta
Drama Julieta je o zoufalé snaze matky přežít v nejistotě. Vypráví o osudu, komplexu viny a nepochopitelných tajemstvích, která nás vedou k tomu, že lidi, které milujeme, vymažeme ze svých životů, jakoby nic neznamenali, jakoby nikdy neexistovali.

Julieta žije sama se svou dcerou Antíou poté, co do jejich šťastného života krutě zasáhl osud. Po smrti Julietina manžela Xoana, Antíina otce, prožívají nejhorší období. Obě trpí, Julieta se uzavře do sebe a jejich tichá bolest je postupem času odcizuje.

Když je Antíe osmnáct let, opustí svou matku bez jediného slova vysvětlení. Julieta ji více než 12 let zoufale hledá všemi možnými způsoby. Během té dlouhé doby zjišťuje, jak málo svou dceru zná.

Až náhodné setkání s Antíou dává matce šanci pokusit se ji získat zpět. Osamělá a zlomená Julieta se rozhodne konfrontovat svůj život a říct dceři pravdu o osudových událostech, které jejich životy rozdělily.

Dvojnásobný držitel Oscara, světově uznávaný režisér Pedro Almodóvar (Vše o mé matce, Mluv s ní), je proslulý svými filmy o silných ženách v komplikovaných životních situacích.

zdroj: Bioscop

Satisfakce 1720
Dánský kontradmirál Peter Wessel Tordenskjold je hrdinou Velké severní války. Ta začala v roce 1700, trvala přes dvacet let, skončila porážkou Švédska a podpisem Nystadského míru. Slavný vojevůdce, kterému ještě nebylo ani třicet let, tím ztratil smysl svého dosavadního života a nový zatím nenalezl. Není se až tak co divit, protože jej marně hledá hlavně pod sukněmi dívek a na dnech džbánků, lahví a sklenic. To, že je tento pohledný muž slavným válečným hrdinou, mu cestu do cizích postelí i k alkoholu hodně usnadňuje.

Jeho jediným a věrným průvodcem ve slavných bitvách i teď, v nudném míru, je jeho sluha Kold. Ten se na Tordenskjoldovo trápení nemůže dívat a přesvědčí jej, že je pomalu čas opustit přístav, najít si dobrou ženu a usadit se. Tordenskjold a Kold tedy vyrážejí na cestu po Dánsku a severním Německu, která se ale rychle změní na zběsilou jízdu plnou divokých večírků, vášnivých nocí, rvaček, útěků a kocovin. Válečný hrdina, který se svým životním stylem podobá dnešním rockovým hvězdám, má ale před sebou poslední souboj, jehož konec je dodnes opředen mnoha legendami, mýty i konspiracemi.

zdroj: YouTube.com

Nevíte, která kina ve vašem okolí vysílají premiérové snímky tohoto týdne? Mrkněte na Dokina.cz:
Kam zajít na Zhasni a zemřeš?
Kam zajít na Učitelka?
Kam zajít na Julieta?
Kam zajít na Satisfakce 1720?
Kam zajít na Bůh ti žehnej Ozzy Osbourne?

Staňte se fanoušky premiérových filmů:
Fanklub Zhasni a zemřeš
Fanklub Učitelka
Fanklub Julieta
Fanklub Satisfakce 1720
Fanklub Bůh ti žehnej Ozzy Osbourne

Zatím bez komentáře, buďte první!