Festival Natruc 2014: vyklidnění Chinaski i divocí Hentai Corporation
zdroj: iREPORT.cz

Festival Natruc 2014: vyklidnění Chinaski i divocí Hentai Corporation

28. 5. 2014 – 11:00 | Magazín | Redakce iReport.cz | Diskuze:

Festival Natruc, který se letos koná 2. srpna na Kmochově ostrově v Kolíně, nabídne žánrově pestrý program zahrnující vystoupení stálic jako Chinaski, Mandrage, Wohnout, Rybičky 48, Sto zvířat i legendy Vladimíra Mišíka & Etc.

"Dorazí i nejdivočejší česká kapela oceněná hudebními cenami Žebřík za Videoklip roku k písni Equilibristic Brides, v němž zpěváka Hentai Corporation Radka Škarohlída pronásledují nazí bobři," vypichuje z programu dramaturg festivalu Martin Řehoř. Cenami ověnčená je i kapela  Mandrage, která se stala Skupinou roku v Cenách TV Óčko i v anketě Žebřík. Skupina Doctor Victor je zase druhou nejlepší světovou kapelou podle soutěže Global Battle of the Bands, jejíž finále proběhlo v Thajsku.

Na Kmochově ostrově letos vystoupí také Imodium, Zakázaný ovoce, Super Tuzex Bros. či A Banquet, písničkáři Voxel, rapper Ektor a mnozí další. Celkově se během 17. ročníku na třech pódiích představí přes tři desítky interpretů.

Návštěvníci Natrucu se letos mohou těšit i na kapely ze zahraničí. Z Velké Británie dorazí China Shop Bull, která svou tvorbu definuje jako živý mix ska rave a drum and bass, nebo duo Killaflaw. "Vůbec poprvé v Kolíně vystoupí kapela, která má za sebou účast i na největším festivale na světě, legendárním Glastounbury," dodává Martin Řehoř. Program doplňují zahraniční hosté ze Slovenska, punkrocková legenda Konflikt, nebo ska-punkoví Smola a Hrušky.

Kompletní seznam účinkujících najdete na stránkách festivalu. Do konce května jsou vstupenky k dispozici za 250 Kč. Pořadatelé také lákají na rodinné vstupné či skupinovou slevu.

Odkaz na hudební novinky iREPORT zdroj: iREPORT.cz

Zatím bez komentáře, buďte první!