Fešák Olly Murs by rád na pařbu s kamarády, ale kvůli slávě nemůže
zdroj: Profimedia

Fešák Olly Murs by rád na pařbu s kamarády, ale kvůli slávě nemůže

2. 7. 2013 – 8:02 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Anglický zpěvák a moderátor právě objevil nevýhodu toho, být slavný. Hrozně rád by jel na pánskou jízdu se svými přáteli, ale prý je na to příliš známý.

Devětadvacetiletý autor hitu Troublemaker by si velmi chtěl užít nezávaznou pánskou jízdu, ale to zkrátka v době. kdy ho každý druhý pozná, nejde. Hvězda, která vzešla z pěvecké soutěže X-Factor v současné době podporuje na turné svého slavnějšího kolegu Robbieho Williamse.

Olly by chtěl navštívit místa, která dříve se svými kamarády objížděl, dal si pár drinků a zapařil. "Já ale nemůžu jet do Malii, Magalufu nebo Zante. Nemůžu jet na žádné z těchto míst, což je škoda, protože jsem tam prožil fajn věci. Ale teď ne," vysvětlil.

"Mám ale několik volných víkendů a všude na světě mě neznají. Takže až se dostanu někam, kde nikdo neví, kdo jsem, tak...," plánuje rošťácky. 

Olly vydal již tři studiová alba a než se přihlásil do X-Factoru, kde skončil na úžasném druhém místě, pracoval jako personální konzultant ve Withamu a vystupoval s kapelou v malém městěčku Blaggers.

...

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku