Exmanžel Goldie Hawn šokoval: 'Mé děti jsou pro mě mrtvé!'
zdroj: Profimedia

Exmanžel Goldie Hawn šokoval: 'Mé děti jsou pro mě mrtvé!'

30. 6. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Bill Hudson se veřejně zřekl své dcery Kate a syna Olivera a vyzval je, aby přestali používat jeho příjmení. Co ho k tomu vedlo?

Hudsona vytočil příspěvek, který jeho syn na Den otců publikoval na Instagramu. Oliver zveřejnil fotografii, na níž pózuje se svým otcem a sestrou a připsal k ní následující text:

"Hezký den zřeknutí se… @katehudson". Hned na to uploadoval snímek svého nevlastního táty Kurta Russella a uvedl u ní, že mu přeje šťastný Den otců.

Pětašedesátiletý hudebník a herec reagoval oznámením, že s Kate a Oliverem už nechce mít nic společného.

"Řekl jsem jim, že jsou volní. Dal jsem život pěti dětem, ale nyní už se považuji za otce tří. Kate a Olivera už nadále nepokládám za své potomky. Rád bych je požádal, aby přestali používat příjmení Hudson," uvedl a dodal:

"Oliverův příspěvek na Instagramu byl zlomyslný, krutý, předem promyšlený útok. Je pro mě mrtvý. Stejně tak Kate. Truchlím nad jejich ztrátou, přestože stále kráčí po tomto světě."

Bill Hudson s dětmi zdroj: Instagram

Na celé věci je zajímavé i to, že Kate se v podstatě ničeho nedopustila – tedy pokud pomineme skutečnost, že i ona popřála Kurtovi. Což někteří její fanoušci označili za projev neúcty k Billovi, kterého tím podle jejich názoru veřejně ponížila.

"Když ho tak moc nenávidí, proč si už dávno nezměnili příjmení na Russell?" komentoval to jeden uživatel.

A co si o tom myslíte vy?

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku