Eva Pilarová o svém vítězství nad rakovinou: 'Zachránili mě léčitelé!'
zdroj: Profimedia

Eva Pilarová o svém vítězství nad rakovinou: 'Zachránili mě léčitelé!'

26. 10. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Když slavné zpěvačce svého času zjistili rakovinu, prognóza byla velmi špatná. Nakonec ale všechno dobře dopadlo – údajně díky alternativní medicíně.

Pilarová podle svých vlastních slov léčitelům nikdy moc nevěřila, protože si byla dobře vědoma toho, že je mezi nimi spousta podvodníku.

"Já měla ale kliku, protože jsem poznala i ty druhé, kteří mě navíc nechtěli léčit sami, ale spolupracovali s lékaři a to bylo bezvadné. O své nemoci nechci moc mluvit, ale jsem ráda, že jsem narazila na takové lidi, zachránili mi život," svěřila Blesku.

Připomeňme, že o jednom z nich (Jaroslavu Dubravovi) Eva dokonce napsala knížku. Poznala ho však jen díky tomu, že její manžel ho přivedl až domů – a i tak váhala, zda se s ním vůbec má bavit.

"Nechtělo se mi věřit někomu, koho jsem vůbec neznala, ale náš kocour za ním hned běžel, rozplácl se před ním na záda a držel. No a tak jsem ho přijala," zavzpomínala.

Mimochodem, přestože o inkriminovanou knihu byl velký zájem, Pilarová z ní prý neviděla ani korunu.

"Ten pán z nakladatelství si to zařídil tak, že zkrachoval," postěžovala si loni Nedělnímu Aha!. "Udělali jsme skandál a knížku museli okamžitě přestat prodávat. Nikdy jsem ale nepočítala, kolik peněz nám měli dát. To ale není podstatné. Důležitější je, že kniha někomu pomohla."

A jaký názor na léčitelství máte vy? Myslíte, že třeba homeopatie či isoterapie opravdu můžou fungovat nebo jde jen chytré využívání placebo efektu – třeba právě v kombinaci s konvenční medicínou?

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku