Eva Longoria ve svatebních šatech, Candice Swanepoel nahoře bez a další!
zdroj: tisková zpráva

Eva Longoria ve svatebních šatech, Candice Swanepoel nahoře bez a další!

25. 5. 2016 – 17:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Chcete vědět, jaké zajímavé příspěvky se během uplynulého týdne objevily na profilech vašich oblíbených osobností? Přečtěte si následující článek a dozvíte se to.

Eva Longorie a José Antonio Bastón

Na Instagramu se objevily první fotografie ze svatby Evy Longorie a Josého Antonia Bastóna. Ta se konala v sobotu 21. května v malebném mexickém městečku Valle De Bravo a zúčastnila se jí celá řada slavných osobností – například Katty Perry či David a Victoria Beckhamovi. Novomanželům gratulujeme!

Evy Longoria Parker v šatech zdroj: mirror.co.uk

Olivia Wilde

Herečka a modelka Olivia Wilde zveřejnila několik snímků dokumentujících její setkání s dětmi syrských uprchlíků, které našly útočiště v jordánském Ammánu. Při této příležitosti se pořádně opřela do Donalda Trumpa. „Až příště uslyšíte někoho, možná i losera jménem Donald Trump, říkat že všichni syrští uprchlíci by měli být odmítnuti… vzpomeňte si na tuhle tvář. Tyto děti si zaslouží náš soucit a aktivismus. Donald Trump by v jejich realitě nepřežil ani 5 minut,“ konstatovala.

Olivia Wilde s uprchlíky zdroj: Instagram

Dara Rolins

Dara Rolins truchlí pro svého tatínka, který ve čtvrtek 23. 5. nečekaně zemřel. „A už sa k nám nikdy nevráti...a nič už nebude také, aké bolo pred tým. Áno, bolí ma srdce a strašne mi chýba….Bol najlepší z najlepších. Môj smútok nemá jednotku miery,“ uvedla mj. na Facebooku.

Dara Rolins přišla o tatínka zdroj: Facebook

Candice Swanepoel

Těhulka Candice Swanepoel vystavila na odiv pořádně zakulacené bříško a současně prozradila pohlaví nenarozeného dítěte. „Můj ne tak malý chlapeček,“ připsala ke žhavé momentce, na které pózuje nahoře bez.

Candice Swanepoel zdroj: Instagram

Susan Sarandon

Susan Sarandon prostřednictvím Facebooku poděkovala fanouškům za podporu, kterou jí projevili po smrti jejího bratra Terryho. Ten ve svých 55 letech podlehl srdečnímu infarktu. Hvězda filmu Mrtvý muž přichází svým followerům mj. slíbila, že bude jejich modlitby tlumočit Terryho ženě a rodině.

Susan Sarandon Susan Sarandon | zdroj: Facebook

Eliška Bučková a Jakub Vágner

Eliška Bučková vystoupila na obranu Jakuba Vágnera, jenž byl jinými rybáři nařčen z krádeží trofejních ryb. „Miluju Tě a stojím při Tobě! A ten, kdo Tě zná ví, že jsi čestný a poctivý člověk se širokým srdcem. Kdyby opravdu šlo pánům o ryby, zvedli by telefon a řešili to jako lidi, ale tohle jsou cílené pomluvy proti Tobě. Lásko, nechme vrabce štěbetat... Jsem šťastná, že Tě mám!“ vzkázala svému vyvolenému. Jak romantické…

Eliška Bučková a Jakub Vágner Eliška Bučková a Jakub Vágner | zdroj: Facebook

Nicki Minaj

Nicki Minaj se pochlubila svým výstavním dekoltem. A nutno uznat, že je na co se dívat! Mimochodem, podobnou selfie před cca měsícem publikovala i Kim Kardashian, takže můžeme provést malé srovnání – která z těchto dvou celebrit je má podle vás hezčí? Nám se víc líbí ty Nickiny.

Nicki Minaj Nicki Minaj | zdroj: mirror.co.uk

Zatím bez komentáře, buďte první!